perjantai 2. toukokuuta 2014

Toukokuu ja lunta sataa

Wappu oli ja meni, mutta olot jäi. Toivottavasti kaikilla muillakin oli yhtä hauskaa ja hulvatonta kuin allekirjoittaneella! :--)

Mutta tänään ei tosiaan paljoa naurattanut, kun tallille ajellessa satoi rakeita ja maneesiin päästyämme alkoi sataa lunta. Oli hiukan epätodellisen oloista katsella maneesin ovelta, kun samaan aikaan tuprutteli lunta kuin joulukuussa konsanaan sekä paistoi aurinko? Kevät keikkuen tulevi.

Ratsastin Akun melko nopeasti ja Eetun vielä perään. Treenit jäi hieman lyhyeksi, sillä maneesissa pöllysi aivan vietävästi. Kukaan meistä ei ollut tajunnut käydä laittaa sadetinta päälle, koska "no kerta ulkona on satanut, niin kai maneesikin on kostea"... Hölmöt mitkä hölmöt. Oli tarkoitus ottaa vähän videota, mutta siinä pölyssä ei semmonen olisi onnistunut. Pari kuvaa kuitenkin on todistusaineistona ja katsotaan, jos viikonlopun aikana saataisiin uutta videomateriaaliakin.


Aksu meinas lähtee ihan totaalisesti käsistä taas. :--D villiponi


Eetusta tulee vielä todella hieno!

Jepjep, aurinkoa ja lumisade.

Hihi, ette pääse ikinä varsakuvista eroon. ;--) Wappuyönä syntyi kevään kolmas varsa, aivan ihastuttava pikku neiti, jonka emä on friisi ja isä PRE.


2 kommenttia:

  1. Suloinen kaveri tuo varsa! Hyvin teillä näyttää menevän! Ärsyttävää, kun lunta vaan tuli ja rakeita, hyr.

    http://seonminunelamaa.blogspot.com - http://ponijutut.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, joo. :--) No, toivottavasti lämpimät ilmat tulisi takaisin!

      Poista