lauantai 26. huhtikuuta 2014

Hyvät fiilikset ja kuvapläjäys

Nyt alkaa asiat olee hyvällä mallilla Akun suhteen.

Akun kavioissa oli sanomista, mutta nyt on kaikki paremmin kuin hyvin. On silikonit, teipit, liimat ja kaikki mahdollinen tehty oikeiden asentojen ja kulmien palauttamiseksi. :)

Torstaina meillä oli pitkästä aikaa valmennus. Tarkkasilmäinen (siis todellinen haukankatseinen!) valkkumme ei havainnut ravissa enää sen kummempaa, mutta vasemmassa laukassa oikea etunen otti hieman lyhyempää askelta, joten emme työstäneet sitä. Verkassa Aku vielä vähän tahdittaa, mutta rentojen alkuravien ja pitkien käyntien jälkeen mitään ongelmaa ei ole. Valmentajan neuvoihin nojaten teemme lähinnä ravityöskentelyä niin pitkään, kunnes jo alkuverkassakin Aku on täysin puhdas.

Koska ilmat ovat olleet viime päivinä ihanat, olen jaksanut kantaa kameraakin tallilla. Tänään aamupäivällä kaikki tallin hevoset nauttivat auringon hellivästä lämmöstä ja makoilivat tarhoissansa tyytyväisinä. 






Ihana tammikuussa syntynyt orivarsa Costo alkaa olla varsinainen komistus! Siis yhtä hyvännäköistä varsaa en ole hetkeen nähnyt, lihaksikas, suorat pitkät jalat, tiivis kroppa, pitkä kaula ja kaikin puolin ihan mielettömän kaunis. Rakennekuvia ei pojusta ole, koska Costo ei hetkeksikään päästänyt mua kauemmaksi kuvaamaan, vaan juoksi koko ajan perässäni ja 50mm kiinteällä objektiivillani ei läheltä kuvia oikein voi ottaa. Ps. Varsa on myynnissä. ;--)





Pääsiäisyllätyksemme Ansa pääsi myös ulkoilemaan äippänsä kanssa! Pieni neiti on nykyään todella rohkea ja temperamenttiakin löytyy. Riimu laitettiin ensimmäistä kertaa päähän ilman mitään ongelmia ja äiti ja tytär talutettiin pyörötarhaan nauttimaan ihanasta aamupäivästä.







Aku rakastaa varsoja! Se ihasteli viereisestä tarhasta Ansaa korvat tötteröllä . :--)

2 kommenttia:

  1. Voi mitä ihania varsoja <3 Erityisesti toi Ansa, vitsi mikä lutunen! :D Ja Aku on aika siististi klipattu, hieno toi sydän. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos kommentistasi. :--) Ansa tosiaan syntyi rumana ankanpoikasena pattiotsansa kanssa, mutta alkaa nyt näyttää ihan übersöpöltä! Ja Akuhan on varsinainen My little Pony. ;--)

      Poista