Treenikaverit

Belgialainen puoliveriherra "Sidu"

Sidu on kaverini iso ja ystävällinen puoliveriruuna. Entinen estetykki opiskelee parhaillaan kouluratsastuksen saloja ja on osoittanut kaikille, että laatua ja potentiaalia kyllä piisaa. Sidu on tyypiltään hidas ja rauhallinen ja omaa valtavan työmotivaation ja halun miellyttää. Treenaaminen Sidun kanssa on todella antoisaa, sillä se on ihan täysillä mukana tekemässä ja yrittämässä.
Yhteisiä kisoja on takana huimat kaksi kappaletta. Loppukesästä 2015 ensimmäisissä kisoissamme kiskaisimme luokkavoiton ja 67 % helppo C -tason ohjelmasta. Sitä ennen Sidu oli käynyt vain yhdissä kisoissa vuosia sitten. Taso nousi seuraaviin karkeloihin aikamoisesti, sillä osallistuimme seuran seniorimestaruuteen, joka oli helppo A -tasoinen. Sidu yllätti kaikki: tulos oli 61 %, jolla voitimme seuramestaruuskultaa ja sijoituimme luokassa 3. sijalle.
Suomenhevosruuna Amigo "Aku"

Aku on tähän astisen elämäni tärkein ja opettavaisin hevonen. Yhteistyötä kesti kolme vuotta, jona aikana nousin helpon B -tason harrastelijasta kisaamaan kansallisia helppo A -luokkia todella upean suomenhevosen kanssa. Hieno, massiivinen ja isoliikkeinen hevonen, joka toisaalta oli hyvin voimakastahtoinen, mutta toisaalta myös äärimmäisen herkkä.
Akun kanssa sain kokea, mitä tarkoittaa oikeasti vahva ja syvä suhde ratsastajan ja hevosen välillä. Meillä oli yhdessä todella hauskaa - jos hevosesta voi sanoa ystäväksi, niin Aku oli yksi parhaimpia ystäviäni.Muita blogissa esiintyneitä hevosia:


Sh-ruuna Piirron Voikko "Piko" vuonna 2012

Pikon kanssa Senaatintorilla Helsingissä.

Russ-ruuna Kotimäen Xerox "Eetu" vuonna 2014


Ratsuponiruuna Harley "Leevi"

7 kommenttia:

 1. Upeita putteja kerrassaan! Jään seurailemaan :)

  VastaaPoista
 2. Oi! Aivan ihania!!! Kaikki niin ihanan värisiä! Jos tulis joku myyntiin niin ostaja löytyisi :D
  it-is-my-life-only-my.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, kaikki hepat kiittää. :) Musta tuntuu, että valitettavasti tämän sivun hevoset on sellaisia, joita ei koskaan laiteta myyntiin. ;)

   Poista
  2. Täällä näin 8 vuotta yhteistä eloa takana kirjottelee Pikon omistaja! Ihana löytää vanhoja kuvia parhaasta ystävästä.

   Poista
 3. Oi että mä ihastuin tohon kirjavaan piaffiponiin! Ihana! haluan tuollaisen! :D

  VastaaPoista