lauantai 10. toukokuuta 2014

Ihanin paras Aku!

Jiihaa! Taitaa karma olla vihdoin kääntynyt: Aku oli tänään täysin normaali valmennuksessa! Ei pienintäkään merkkiä epäpuhtaudeta tai tukkoisuudesta. 

Heti selkään hypättyäni tunsin eron viime kertaan. Aku kulki kaula pitkänä rentoa ja letkeää käyntiä ja alkuraveissa oikein haki alas venyttääkseen itseään, liiteli pitkin maneesia energiaa puhkuen ja pörisi niin tyytyväisen oloisena. Liekö taas pidempi pätkä vapaata ollut paras lääke? ;--)

Koska Aku oli super, teimme valmennuksessa pitkästä aikaa kunnon kokoamisia. Ja ai hitsit!! Koottua ravia, josta muutama überkoottu askel niin, että tuntee, kun hevonen alkaa keinahtelemaan, takapää laskee ja etuosa nousee sään kohdalta. Akun omistajakin oli katsomassa ja katsomosta kuului vain huokailuja, kun teimme tanssiaskeliamme Akun kanssa. Tuli fiilis, että ei hitsit, mäkin haluan nähdä minkälaista meno on parhaimmillaan! :--D Pitäisi saada joku oikeasti videokuvaamaan. Meillä kun ei ole edes peilejä maneesissa.

Nyt olen Akun tilanteesta niin helpottunut ja onnesta soikeana, että mitään fiksua tekstiä on vaikea tuottaa. Kuitenkin näyttäisi vahvasti siltä, että pääsemme taas pitkän tauon jälkeen radoille! Tähtäämme siis parin viikon päästä Helsinkiin Laakson stadionilla järjestettäviin aluekisoihin. Siellä olisi ihan lemppariohjelmani helppo A:2. Olisi ihan mahtavaa päästä starttaamaan siellä, koska kuljen monta kertaa viikossa ratikalla stadionin ohi koululleni. 

Loppuun muutama kuva tallin iiihanasta, pitkäkoipisesta PRE-friisi-neidistä Winonasta, hyvää viikonlopun jatkoa ja onnea kaikille niin heppa- kuin ihmisäideillekin. :--)

Äippä mitä sä duunaat?



9 kommenttia:

  1. Ihana kuulla että teillä olisi ongelmat voitettu!

    P.s. Mä mietin ihan samoja kisoja ... Vielä se on vain mietinnän asteella, mutta ainakin tulen katsomaan, jos en itse uskalla areenalle ;) Joten nähdään ehkä siellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, vähän kivaa! Ja pyh, turhaa ujostelua, sinne vain. ;--) Mutta olisi tosi hauska nähdä siellä. :--) Puitteet ovat ainakin kunnossa Laaksolla.

      Poista
  2. Meilläkin olisi tuo Laakson He A : 2 mietinnässä. Vähän mietityttää uskalletaanko mennä eka A heti aluekisoissa.. Laakso on vissiin aika haastava kisapaikkanakin? Mutta kyllä kovasti haluaisin.. :) Hyvä, että Aku on taas kunnossa!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, on niin helpottunut olo. :--) Varmaan joillekin hevosille se onkin haastava, kuitenkin tosi laaja ja aukea paikka. Mutta toisaalta joillekin hevosille se voi sopiakin, Aku on ainakin joskus aikoinaan voittanut siellä avoimen A:n alue- tai kansallisissa kisoissa. :D Olisi hirmu hauskaa, jos tekin tulisitte ja nähtäisiin siellä!

      Poista
  3. Periaatteessa voisi sopia myös Jerolle, "liikaa katsottavaa".. :) lähinnä jännittää ne mahdolliset tuomariteltat jotka voivat olla se pahin asia tässä reissussa.. Pitää varmaa yrittää jostain saada lainaksi sellainen ;) olisi kyllä kiva ihan livenä nähdä! Ehkä uskaltaudun ilmoittamaan meidät. :) Toivottavasti Aku pysyy nyt kunnossa *kop kop kop*, ja tietty toi oma hurja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, sitähän näiden elukoiden kanssa aina toivoo. :D

      Poista
    2. En tiedä mahduttaanko luokkaan mukaan.. :( Max 80 luokkaan, kun aamulla ilmoittauduin niin en tajunnut katsoa monta on ilmoittautunut. Maksaneita oli 77 sen perusteella ajattelin että päästään vielä mukaan. Kuitenkin kaikista ilmoittautuneista ollaan vasta sijalla 85 :( Eli jos 5 peruuniin päästään mukaan, mitkä todennäköisyydet? :D

      Poista
    3. Ääh!! Toivotaan, että moni peruisi. 80 osallistujaa on kuitenkin hervoton määrä, usein jää muutama pois vajaan 40 osallistujan luokissakin, joten voihan se toteutuakin. Hullua, kun alueluokat paisuu nykyään noin isoiksi.

      Poista
    4. Toivottavasti, kerkesin innostua jo vähän! :) Nyt vaan odotellaan sitten!

      Poista