perjantai 4. heinäkuuta 2014

KESÄÄÄÄ!

Nyt se tuli vihdoin (ainakin hetkeksi) - kesä ja kärpäset! Ja kärpäset tosiaankin. Jopa maneesiin oli eksynyt lauma jos jonkin sortin pörriäistä. Onneksi Akulla oli todellakin vauhti päällä, eikä ikävät öttiäiset jaksaneet lentää perässä suomenjuntturan kiitäessä hurjaa vauhtia. ;)

Eilen käytiin rentouttavalla metsäkävelyllä. Aku rakastaa yli kaiken maastoilua ja sen kanssa on niin ihanaa kuljeskella metsissä, kun herralla on korvat aina iloisesti tötteröllä - hevosen hyvä fiilis tarttuu myös ihmiseen.


Tuulitukka <3

Tänään tein vain nopean läpiratsastuksen. Käyntiä, kevyttä ravia, väistöjä, laukassa siirtymisiä ja muutamat keskiravit. Huomenna päräytetään kotiseuran kisoihin Riihimäen raviskalle vääntämään (taas  vaihteeksi) helppo A:2. Jos satutte paikalle katsojiksi tai kisaajiksi, niin kuuluttajan kömmähdyksistä ja epämääräisestä mutinasta saa surutta syyttää allekirjoittajaa - Ri-Ran tiedottajana mulle napsahti nakki koko päiväksi kuulutushommiin.  ;) Onneksi ympärillä on ihania ihmisiä, ja Akun omistaja tuo mulle hevosen paikalle ja seuran kouluratsastusjaostosta saan tuuraajaan mun radan ajaksi.


Kaikennäköistä mielenkiintoista sitä ratsastaja näkeekin hevosen niskassa...

*Taputi tap*


Ainakin takapää tulee hyvin mukana. :D


Seuraavassa postauksessa kerron enemmän, mutta mulla on alkanut Akun treenauksen lisäksi projekti Piko. Siitä lisää ensi kerralla. ;)

Ihanaa, aurinkoista ja lämmintä viikonloppua kaikille - nauttikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti