maanantai 21. huhtikuuta 2014

Kevätkuvia

Täydellinen päivä: herätys linnunlauluun, hidas aamu, prätkäilyä kaveri kyydissä, ratsastustunnin pitäminen t-paita päällä, Aksun kanssa peltoilua iltapäivän auringossa ja saunomista illalla!

Tällä viikolla voidaan mitä luultavammin aloittaa kunnon treenit Akun kanssa. Verryttyään pojun liikkeessä ei huomaa mitään erikoista, joten eiköhän pikku hiljaa voida taas palata normaaliin päiväjärjestykseen ja uskalletaan aloittaa kesän kisoista unelmoiminen. ;)

Kuvista kiitos kaverilleni Helkalle!




Tassu ojentuu suomenjuntturallakin!





Kiukku ;)





Rakkaushevonen <3

Ja nenä vinossa :'--)



6 kommenttia:

  1. Aku on vaan niin sairaan hieno!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, eikös olekin! ;--) Kun tuon lihasjupakan takia ollaan vaan kävelty ja hömpsötelty eteen-alas ravia, niin on taas parissa viikossa päässyt unohtumaan, kuinka hieno se onkaan. :---D

      Poista
  2. Aika mahti otus sulla! Hieman kateellinen ilmottautuu, ehkä meidän anttikin joskus.... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aku kiittää ja kumartaa. :--) Oi, mä olen silloin tällöin seuraillut Anttia, hieno mies sekin!

      Poista
  3. Ainakin kuvista päätellen tällä on suomenhevoseks oikeasti aika makeet liikkeet! :D Kyllä on pontevan näkönen ravi ja hyvin polkee! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Silloin, kun ratsastaja kykenee saamaan ne esille. ;--) Ja Aku on myös varsinainen rakennekukkanen - tarhassa seistessä ei ikinä uskoisi, että se oikeasti kykenee liikkumaan hienosti. Joku siitä joskus sanoikin, että tuosta ei kyllä kouluhevosta saa tekemälläkään.

      Poista