perjantai 28. helmikuuta 2014

Viikko ilman ratsastusta

Vain pihinää ja kihinää kuuluu, kun tämä tyttö yrittää puhua. Ääneni on siis totaalisesti kadoksissa. Mites ihmeessä mä nyt Akua komennan? 

Omassa treenaamisessa tulee huomenna täyteen viikon ratsastustauko. Sunnuntaina Akulta oli kenkä puoliksi irti, ja kengittäjämme oli tietysti juuri silloin reissun päällä. Aku sai tossunsa heti illalla kuntoon, mutta minulla ei ollut aikaa jäädä odottelemaan. Viikolla olen taas ollut hieman kipeä ja uuden periodin alkaessa myös luennoilla olen joutunut käymään - on se kumma, kun koulunkäynti häiritsee hyvää harrastusta!
Tänään piti mennä tallille, mutta tosiaan ääneni on todella huonossa jamassa ja flunssa painaa vielä hieman päälle. Päätin, että luovutan suosiolla ja parantelen itseäni tämän illan, jotta huomenna ollaan valmennuksessa iskussa.
Onneksi kaverini kävi Akun kanssa tunnilla keskiviikkona, joten A ei ole ihan koko viikkoa seissyt. 


16.2.14 


16.2.2014



Nyt on tullut ihan kivasti kysymyksiä ja toivepostausideoita. Yritän parhaani mukaan viikonlopun aikana kirjoitella jostain aiheesta. Tähän mennessä on kyselty seuraavista aiheista: minun ja Akun alkutaival, Akun ruokinta, tarkempi kisakalenteri, tulevaisuuden suunnitelmat pitkällä tähtäimellä, Akun viime kesän jalkaongelma ja yleisesti vaivojen ennaltaehkäisy ja hoito sekä Akun valmentaja.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia taas! Toivepostauksesta tulee mielenkiintoinen. Sitä odotellessa B-)

    VastaaPoista
  2. Mitä sä muuten opiskelet ja missä? Ihan vaan mielenkinnosta kyselen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Opiskelen Helsingissä Aalto-yliopistossa kauppatieteitä. :)

      Poista