sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Söpöysvaroitus

Tänään käytiin tekemässä Akun, Akun omistajan ja yhden tallilaisen kanssa ihana pitkä käyntimaasto päivällä. Lunta on tullut parin päivän aikana sen verran, etteivät tiet enää olleet liukkaita ja metsäpoluilla oli hyvä kulkea. Akun mielestä kävely on ihan nössöjen hommaa ja herra olisikin mielellään vedellyt täysiä kaikki ylämäet. ;)

Lisäksi maailman suurin persoona Costo pääsi ensimmäistä kertaa maneesiin juoksentelemaan äippänsä kanssa. Voi luoja, en oikeasti ole törmännyt yhtä valloittavaan varsaan koskaan! Niin mainio jäbä: utelias, rohkea, iloinen, pirteä, hauska, hellyyttävä ja osaa pussailla eli pistää turvan rullalle ja tulee pusuttelemaan naamaa. Ihana kaikin puolin.
Jos joku on oikeasti kiinnostunut varsasta tai sen emästä, niin käykää katsomassa lisää infoa täältä.







Ensi viikon lauantaina meillä on taas tiedossa Paulo Bastoksen (klikkaa linkkiä, jos haluat tietää lisää) kouluratsastusklinikka. Olemme pari kertaa käyneet Akun kanssa hänen valmennuksessaan, ja joka kerta saatu paljon irti. Innolla odotan lauantaita, nimittäin olemme molemmat kehittyneet aivan valtavasti viime kerrasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti