tiistai 25. maaliskuuta 2014

Pikakuulumiset


Ilmeisesti viisi päivää ilman hevosia on ihan maksimi. Eilen aamulla astuessani ulos rappukäytävästä ensimmäinen asia, jonka näin, oli p*skakasa - keskellä Helsingin Pasilaa!? Hetken sitä ihmeteltyäni totesin naureskellen, että ei kai tässä auta kuin lähteä tallille Akuilemaan. <3


Hevosilla on kevättä rinnassa ja Iralla stressiä. Koulujutut puskee päälle ja ottaisin mielelläni useamman lisätunnin vuorokauteen (jos jollakin olisi ylimääräisiä, niin tarjouksia otetaan vastaan ;). Perjantaina on kuitenkin taas valmennus ja lauantaina suuntaamme Lohjalle seurakilpailuihin. Siellä ei valitettavasti ollut muita vaihtoehtoja kuin helppo c ja helppo b, joten menemme saman radan (B:3) kuin pari viikkoa sitten Karkkilassa. 

Fiilikset ovat kuitenkin ihan loistavat, koska ihana kevät! Aku nakuilee päivisin tyytyväisenä tarhassa ja paistattelee aurinkoa yhdessä Pikon kanssa. Eilen näin ensimmäiset leskenlehdet ja aurinko antaa rutkasti energiaa painaa menemään.

Ihanan keväistä viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ooo, nyt oli kyllä lähellä ettei samassa luokassa ratsastettu ;)) Tosin, mä skippasin nämä kilpailut kokonaan kun pikkusisko juhlii vuosia samaisena päivänä ... Sääli, etten pääse katsomaan. Oikein paljon tsemppiä teille!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! :D Voi hitsit, ois ollut hirveen kiva nähdä samoissa karkeloissa. Kiitos tsempistä ja kerro pikkusiskollesi onnittelut! :--)

      Poista