sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Loistava aloitus kaudelle

Hitsit on hyvä fiilis!

"Mä tässä vähän söpistelen, niin saan lisää banaania!"


Olimme tänään Karkkilassa Team Kawerdan seurakisoissa starttaamassa kisakausi 2014. Tarkoituksena oli tosiaan saada vain sellainen hyvän mielen suoritus, sillä viime kaudella meininki radalla oli jatkuvasti jännittynyttä ja Akua selkeästi ahisti. Nyt ei ollut tietoakaan mistään jännittyneisyydestä, vaan Aku oli todella rento, tyytyväinen ja iloisen oloinen! Ihan mahtavaa. Annoin Akun kulkea hieman pidemmässä muodossa ja kun fiilis radalla oli niin loistava, en alkanut prässäämään sitä, vaan annoin vaan mennä. 

Koskaan ennen ei radalla olo ole tuntunut niin hyvältä kuin se tänään tuntui. Tästä on todellakin hyvä jatkaa, ja nyt kun olen saanut hyvän kokemuksen Akulle (ja myös itselleni), voi pikku hiljaa tavoitteita nostaa ja vaatia hevosta kulkemaan myös radalla kootumpana. Aion kuitenkin muistaa tämän päiväisen rennon meiningin ja huolettoman fiiliksen, koska se on varmasti meille se tärkein ja pitkälle kantavin voima.

Nopeasti suorituksemme jälkeen kuulutettiin tulos 65% ja paikka luokan johtoon. Kiikuimmekin paalupaikalla aina viimeisiin suorituksiin asti, kunnes yksi ratsukko ohitti meidät vaivaisella 0,68 % erolla. :D Joskus se on pienestä kiinni. Toinen sija tuli positiivisenä lisänä, mutta kaikista ylpein olen hyvästä fiiliksestä radalla.

Ja hyvästä fiiliksestä puheen ollen: kisajärjestelyt olivat ihan täysi kymppi. Ihmiset olivat mukavia ja ystävällisiä, buffetin tarjonta oli ihan mahtava, järjestelyt toimivat niin liikenteenohjauksessa kuin tulospalvelussa ja kaikin puolin kisat olivat todella onnistuneet. Ehdottomasti menemme Kawerdan järjestämiin kilpailuihin uudestaankin! :)

Loppuun muutamia kuvia radalta ja verkasta. © Maria Järvinen








11 kommenttia:

  1. Suuret onnittelut hienosta suorituksesta!

    VastaaPoista
  2. Vautsi, onnea! :) Minkä luokka oli kyseessä?
    Odotan niin kovasti että mekin päästäisiin! Treenaminen meni nyt vaan hieman penkin alle kun tuli tää takatalvi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mentiin helppo B:3, joka on kyllä maailman tylsin ohjelma, mutta tosiaan haluttiin mennä helpompi luokka, jotta saatais vain hyvä fiilis näin alkuun. :--)
      Ja joo, kisakuume vain yltyi tuosta! Tää takapakki keleissä ei kyllä hirveästi naurata... Oli vähän ilkeetä vetää traileria liukkailla hiekkateillä (varsinkin, kun kaksi edellistä viikkoa olivat ihan super ja ennen lauantaita kaikki tiet sulia ja kuivia) ja muutenkin. Mutta toivotaan, että se kevät tulisi sieltä jo nopeasti. :--)

      Poista
  3. Hei onnea paljon! Ja banaanista sen verran, että se voi näyttää positiivista dopingtestiä hevosilla :D joskus omalle suokille syötin kanssa estekisoissa ja joku tuli sanomaan siitä. Tiedä sitten että onko totta, mutta tiedoksi. :D eikä kai alue/kansallisissa niin kovasti hevosia testatakkaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihan kuin olisin kuullut tuosta aiemminkin? Joku kv-tason ratsastaja olisi protestoinut, että hän ei sitten kisaa, jos ei saa antaa suorituksen jälkeen hevoselleen palkintoa? :--D Täytyy selvittää tuota asiaa. Viimeksi sääntökoulutuksessa painotettiin noita doping-asioita... mutta tuskinpa tosiaan hevosia aletaan just alue/kansallisissa testaamaan, koska ilmeisesti Suomessa ei ole montaakaan eläinlääkäriä, jotka testejä tekevät?

      Poista
    2. Joo ei niitä vissiin kamalasti ole. Enkä kyllä käsitä että miten paljon banaani voi doupata hevosta. :Dd

      Poista
    3. Jep. :D Noh, ehkä kuitenkin varmuuden vuoksi otan herkkupaloiksi kisoihin vaikka porkkanaa. Kotona voidaan sitten nautiskella banaanista. ;--)

      Poista
    4. Tee se, niin ei tuu keneltäkään sanomista :D ja kovasti onnea seuraaviin koitoksiin, voittakaa ne kaikki ;-)

      Poista
  4. Oioi, oikein paljon Onnea !! Tosi hienot prosentit, tosi hienon näköinen ratsukko :)

    VastaaPoista