tiistai 5. elokuuta 2014

100 lukijan raja ylitetty!

Vautsi, mieletön kiitos kaikille vanhoille ja uusille lukijoille - teitä on nyt jo yli sata! :)

Kiitos!


Viime viikko oli melko hiljaista hepparintamalla. Kuumien kelien takia Aksu sai pitkälti lomailla koko viikon. Alkuviikosta kävin hieman keventelemässä, sitten maastoiltiin, käytiin kävelyllä ja Aku sai useamman vapaapäivänkin. Mutta, loma tulee varmasti tarpeeseen ja tekee enemmän kuin hyvää niin ratsulle kuin ratsastajallekin. Taitaa johtua helteistä, mutta viime viikolla motivaatio treenaamiselle oli täysi nolla. Kun maneesin lämpötila kohoaa lähes neljäänkymmeneen ja pelkkä oleminen on hankalaa, ei intoa hevosen kiusaamisellekaan löydy. Ja en tosiaan olisi uskonut, että mun suustani pääsee tuollaista! (nimimerkillä: nukun  edelleen sekä talvipeiton että päiväpeiton kanssa)

Viikonlopun ratsastuslomailun jälkeen uusi viikko toi taas motivaation takaisin. Eilen kävimme tallikaverien kanssa pitkällä maastokävelyllä - vaikka Eetu ja Piko oikeastaan ravasivat lähes koko matkan. Akun käynti on niin suurta, että siinä ei ole tähän mennessä pysynyt mikään hevonen perässä. Tänään kävin pyörähtämässä Akun sekä Eetun kanssa hetken aikaa maneesissa.

Eetua pitäisi nyt tällä viikolla joka päivä jaksaa hieman ratsastaa, sillä olen lupautunut esittämään sen viikonloppuna Vermossa poninäyttelyssä lauantaina ratsastusluokassa sekä sunnuntaina kehässä. Jännää! En ole koskaan esittänyt hevosta näyttelyissä, joten kaikki vinkit ovat tervetulleita!

Tälle viikolle oli suunnitteilla pari valmennusta, mutta todennäköisesti Aku saa vielä tämän viikon kevyempää. En näe mitään järkeä kiusata sitä 30 asteen helteillä ilman kunnon syytä. Seuraavat kisatkin ovat vasta 17.8. joten no worries! Sitä paitsi Aksu on yleensä ollut parempi pidempien vapaapätkien jälkeen. ;)

Terkkuja taas höpöharakka Vaakulta! Varsinainen pussailija. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti