tiistai 10. kesäkuuta 2014

Videomatskuu

Huh, tänään tuli sunnuntain lähtölistat Kipaan ja kävipä tuuri! Meillä on sunnuntaina startti klo 11.45 luokan loppupäässä. Luokka alkaa jo klo 8.00, joten ei paljoa olisi naurattanut, jos startti olisi ollut heti alussa. Lähtöaika kello kahdeksan tarkoittaisi sitä, että Ypäjällä pitäisi olla ennen seitsemää, Akun lastaus ennen kuutta ja tallilla ennen viittä. Hyi!
On muuten luokassa aika kova taso. Jos jotain positiivista pitää keksiä, niin eipähän ainakaan tarvitse kärsiä ennakkosuosikin paineista. ;) 

Akun ruokintaa on lisätty ja tällä viikolla se saa vielä hieman protskua pöperöihinsä. Luultavasti mennään sitten ääripäästä toiseen ja toissa viikolla uuvahtanut ruunan rupsukka räjähtääkin käsiin ja sinkoilee minne sattuu sunnuntaina. :D Ei auta kuin kokeilla ja löytää se kultainen keskitie - etsivä löytää.




"Pentele hevonen, kuuntele ja pysähdy!"

Aku meinaa, että pentele itelles, älä mua komenna tai sinkoon sut tantereeseen!

Löydettiin me lopulta yhteinen sävel ja Aksu sai ansaitun kiitoksen. :--)

Alla muutama videopätkä eiliseltä. Tuollaista lisättyä käyntiä kun saataisiin radoille, niin kyllä pisteitä ropisisi. ;)


4 kommenttia:

  1. Aku on hieno! :) Tsemppiä näihinkin karkeloihin!

    VastaaPoista
  2. tuli mieleen että osaako aku laukanvaihtoja?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mmh, osittain kyllä. Suunnan vaihdoksissa saattaa vaihtaa ihan puhtaastikin, mutta ei oikeestaan koskaan olla treenattu niitä. Varsinkaan nyt, kun vain helpoissa luokissa kisataan, niin on tärkeää saada vastalaukat varmoiksi. Eli kun ohjelmissa ei vaadita vaihtoja, niin ei olla niitä vielä lähdetty työstämään (ja sekoittamaan pakkaa). Varmaan jossain vaiheessa sitten. :)

      Poista