sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Kiitolaukkaa ja hankikahlaamista

Lauantain maastoreissusta ei vauhtia puuttunut!




Kävimme tallikaverini kanssa reilun puolentoista tunnin maastolenkillä lauantaina. Kilometrejä kertyi lähes 15 ja laukkapätkillä huippunopeus oli Akulla parhaimmillaan 42,5 km/h!
Laitettiin Sports Trackerit tarkoituksella päälle, sillä aikomuksena olikin kokeilla, kuinka kovaa poninpampulat jaksaa painella. Aikamoista vauhtia suokki ja vuonoheppa menivätkin, kun oli kaveri vieressä kirittämässä. Kesällä pitää ottaa uusiksi, sillä vauhtia tulee varmasti vielä lisää jollain hyvällä hiekkapohjalla tai pellolla.

Tänään sain vihdoinkin vähän kuvamateriaalia, suuri kiitos kuvaajalle! Puuhasteltiin hetki maneesissa, ja lopuksi mentiin ulos kahlailemaan hankeen ja nauttimaan illan viimeisistä auringonsäteistä. Aku oli selvästi eilisestä hieman väsähtänyt, joten en viitsinyt kiusata sitä kovin pitkään.
Viime valmennuksessa torstaina se oli aivan mieletön - esitti parasta koottua ravia ikinä. Myös vasenlaukka toimi jo paljon paremmin. Olin nimittäin pari päivää aikaisemmin ihan maani myynyt ja heittämässä hanskoja tiskiin, että tästä laukasta ei tule yhtään mitään... Tuli fiilis, että miksi ihmeessä mä nyt en saa sitä toimimaan ja turhautuminen omaan ratsastukseen ja kykenemättömyyteen. Joten oli todella palkitsevaa kuulla, että kehitystä oli kuitenkin tapahtunut.

Huomenna on tulossa luultavasti myös videomateriaalia! Tiistaina Aku saa pitää ansaitun vapaapäivän, ja luultavasti keskiviikkonakin otetaan kevyesti, ehkä vähän juoksutan tai jotain muuta, koska viikonloppuna pitää taas olla energiaa täynnä Ypäjällä. :)
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti