sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Kevätkuvia!

Koska tämän viikon ihania kevätkelejä ei voi hehkuttaa liikaa, annetaan mennä vielä kerran: ihanaaa! Auringonpaiste on kyllä tehnyt tehtävänsä: kouluhommat ei maistu ollenkaan, vaan mielummin päivät käyttäisi tallilla ulkona puuhastellen. ;)

Pelto on ollut melko hyvässä kunnossa, joten aurinko houkutteli viikonloppuna pois maneesista ulkoilmaan. Perjantaina takaisin talliin päästyäni huomasin kuitenkin toisen etujalan kengän jääneen matkalle... Aku tiputtelee popojaan hyvin harvoin ja tämäkin tapaus sattui päivä sen jälkeen, kun normaali kengitysväli 6 vk oli mennyt umpeen. Protesti välin venymisestä? :D Kenkääjä saapuu kuitenkin vasta ensi viikon perjantaina, joten viikko joudutaan elelemään kolmella kengällä. Onneksi kavio on hyvässä kunnossa eikä herra reagoi siihen mitenkään, joten päästiin myös lauantaina hetkeksi peltoilemaan. 

Tänään tehtiin vajaan tunnin aamulenkki kävelyttäen, alkuviikko on Aksulle lomaa ja loppuviikosta puuhataan jotain pientä mitä kolmikenkäisenä nyt pystyy. Viikonloppuna sitten taas valmentajan valvovan katseen alle... Kisakauden alkuun on enää kaksi viikkoa!

Tässäpä lyhyet kuulumiset. Ihanat kevätkuvat on ottanut luottokuvaajani Helka. Suuri kiitos niistä!



Taputitaputi :)



Akulle on mennyt treenien opit perille: takajalat alle! :D



2 kommenttia:

  1. Tota sun istuntaa on kyllä ilo katsella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos piristävästä kommentistasi! :) Sen eteen on tehtykin paljon töitä - ja tehdään koko ajan. :)

      Poista