torstai 27. elokuuta 2015

Kaiken jälkeen


Kaikki hyvä siis loppuu aikanaan. Takana on kolme hienoa vuotta todella upean hevosen kanssa. Akun kanssa koin, näin ja opin valtavan paljon. Nousin helpon B:n tason ratsastelijasta kilpailemaan suomenhevosen kanssa avoimia kansallisen tason helppo A-luokkia. Tajusin, miltä tuntuu luoda vahva luottamus vahvaan hevoseen, ja miten sitä luottamusta ylläpitää ja vaalia. Opin hevosista, ratsastuksesta, herkkyydestä, yhteistyöstä ja kyvystä keskittyä. Opin nousemaan kerta toisensa jälkeen ylös uskoen, että kyllä me yhdessä vielä joku päivä näytetään. Sitä ei lopulta koskaan ehtinyt tapahtua, mutta ehkä tämä tarina ja nämä vuodet riittivät itsessään kertomaan tarpeeksi.




17 kommenttia:

  1. Voi Ira, tää on niin väärin. :/ Mutta sä opit Akulta ja Akun kanssa tosi paljon. <3

    VastaaPoista
  2. Olipas ikäviä uutisia! Uskon kuitenkin, että kaltaisellesi taitavalle ratsastajalle riittää hevosia jatkossakin kilpailtavaksi, vaikka tuskin se tässä hetkessä surussa lohduttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Juu, eihän hevoset tästä maasta hetkessä lopu. :) Kaikella on aikansa.

      Poista
  3. Onhan sitä tahditusta ollut niin paljon että parempi ettei ole enää kilparadoilla vaan saa viettää eläkepäiviä.
    Hyvää jatkoa kummallekin!

    VastaaPoista
  4. Voi ei! Toivotaan Akulle hyvää loppuelämän kotia ja sulle uutta ratsua alle <3

    VastaaPoista
  5. Voi että, miten ikävää kuulla. Toivottavasti kuitenkin hevonen voi hyvin, sinulle aivan varmasti löytyy kasapäin ratsastettavia jatkossakin :-) tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä! On ollut mukavaa huomata, että eipä tässä ilman ratsastamista ole tarvinnut jäädä. Pari projektia onkin jo käynnissä, niistä kirjoittelen varmasti seuraavaksi. :)

      Poista
  6. Voi harmitus!! Olitte kyllä upea pari. <3

    VastaaPoista
  7. Höh, voikun harmi! :( Uskon kyllä, että löydät ratsastettavia ja tää ratkaisu oli Akulle paras. Harmittaahan tuo, upea on hevonen ja pari ! ♥ Toivottavasti herra löytää mukavan harrastelijakodin ja siitä pidetään hyvä huoli ! Jatkatko silti blogin pitämistä uuden päätähden kera? Tykkään blogistasi kovin ja innolla odottelen aina postauksia, jotka harmillisesti (ja ymmärrettävästi) ovat viimeaikoina olleet harvemmassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti oli parempi näin. Aku on onneksi hyvän myyjän huomassa, joka osaa löytää oikeat ihmiset oikeille hevosille. :)
      Tosiaan monesti mietin, että pitää kirjoittaa joku tilannekatsaus. Mutta aina, kun harkitsin asiaa, tuli taas jokin käänne enkä enää osannut aloittaa. Lopettamassa en ole, sen verran hauskaa puuhaa tämä on. Ei siis huolta! Uskon, että nyt kun kaikki asiat ovat selvinneet, jatkan taas aktiivisemmin kirjoittelua.
      Kiitos vielä ihanasta kommentista!

      Poista
  8. Mä vähän ihmettelinkin, kun näin Akusta myynti-ilmoituksen :( Onko sinulla nyt mitään ratsastettavaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, sitä tuli itse asiassa aika moni ihmeissään kyselemään...
      Tällä hetkellä ratsastelen ja vien eteenpäin kaverini oikein kivaa belgialaista puoliveristä, jonka kanssa itse asiassa olisi tarkoitus lauantaina puolustaa mun ja Akun seuran seniorimestaruuskultaa Riihimäellä. ;) Saa nähdä miten käy, yhteistyötä ei ole kovin paljoa takana ja helppo A on aika kova pala näin nopeasti, mutta hevonen on oikein hieno ja potentiaalinen! Lisäksi on yksi lyhyemmän tähtäimen projekti alla, saa nähdä mitä siitä tulee. Kirjoittelen jossain vaiheessa enemmän! :)

      Poista
  9. Ikävä käänne teillä :/ Toivottavasti Aku pääsee hyvään loppuelämän kotiin! Sinun on turha edes huolestua omasta harrastamisesta. ;)

    VastaaPoista