sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Kukas sä olet? Linkkaa blogisi!

Tässä olen jo pidemmän aikaa miettinyt, että olisi kiva tietää blogin lukijoista enemmän. Lisäksi oma seurattavien blogien lista tuntuu välillä olevan aika lyhyt, joten olisi kiva löytää uusia tuttavuuksia! Eli mikäli mielit, pistä kommenttia tulemaan ja linkkaa siihen mahdollinen oma blogisi!

Ja lauseen verran kuulumisia: tänään nautittiin ihanan aurinkoisesta talvipäivästä! :--)

Riemukasta ja aurinkoista viikkoa kaikille!


© Anni Nurmi



26 kommenttia:

  1. Mainostetaan nyt sitten vähän. 10-vuotiaan suokkiruunan kanssa tavoitellaan kohti kisa-areenoita ja parempaa ratsastusta. Oma talli ja (suomen)hevoset on yhtä aikaa työ ja harrastus, ihan parasta.
    suomenhevostenmatkassa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mahtavaa! Ihanat hevoset ja kauniita kuvia, sait saman tien uuden lukijan. :)

      Poista
  2. Kaipa tänne nyt jotain sitten pitää tulla tarinoimaan, vaikkei yleensä tule minnekkään kommentoitua :D Blogiasi jäin seuraamaan, sillä ihastuin tuohon suokkiin. Tunnetusti en yleensä ole suokki-ihmisiä, mutta jos hienoon törmään, niin kyllä semmoista vähän kyyläämään pitää jäädä!

    Itse olen parikymppinen opiskelija, viimevuoden vielä harrastelin ratsastusta aktiivisesti, mutta muuton jälkeen kerrat ovat tippuneet yhteen kertaan viikossa vanhalla kotipaikkakunnalla vanhan 22v koulutamman kanssa. Blogi kertoo nykyään pitkälti hevoskuvauksesta kisoissa, kotona jne ja tänävuonna koitan tuoda uusia ideoitakin tuohon kuvaamiseeni.
    Blogi kulkee nimellä Hevoskuvauksen jäljillä, ja samalla se on linkittynyt omiin kuvasivuihin :)
    http://tarinoitatuntilaiselta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, Aku kiittää kehuista ja minä kommentista! Itseasiassa mäkään en ennen Akuun tutustumista paljoa korvaa lotkauttanut suomenhevosille. Ehkä lähinnä siksi, että en ollut aiemmin törmännyt kovin laadukkaisiin sellaisiin. Nyt kun Aksun myötä on tullut "hurahdettua" enemmän suokkimaailmaan, niin vastaan on astellut monia upeita suomenjuntteja! :)

      Poista
  3. 26-vuotias ratsastaja ja 12-vuotias PRE-ox-risteytysruuna, kovasti yritetään valmentautua ja kisata ja tähdätään tällä kaudella esteissä aluetasolla metriin ja koulussa hinkataan varmaan seuratasolla edelleen, se kun ei ehkä ole meidän vahvin laji :D

    http://mirajadanny.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, onpa tuo sinun Dannysi ihana risteytys! :)

      Poista
  4. http://golden-sequins.blogspot.fi/

    26v. naisen lifestyleblogi, jossa juttua mm. omasta 18v pv-ruunasta, kauneudesta, terveydestä ja kodista. :)

    VastaaPoista
  5. On niin ihanaa kun kevät tulee! :-)

    http://katja-dontdreamlive.blogspot.fi/

    18-vuotiaan naisenalun lifestyle blogi, joka sisältää mm. hyvälaatuisia kuvia ja hyvää mieltä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano! Ihan erilailla energiaa, kun päiväkin on pidentynyt. :)

      Poista
  6. Suokkityttö ilmottautuu! :) Epäsäännöllisen säännöllisesti kirjottelen pikkusuokin kans touhaamisista. Kisaradoille koitetaan päästä taas tälläkaudella, ku vain sais ongelmat selätettyä :)
    http://nuuura.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Lukion ekaa vuotta käyvä Kirkkonummelainen tyttö täällä kirjoittelee lifestyleblogia. Kirjoitan siis kaikkea mitä mun arjessa tapahtuu, sekä blogissa on myös paljon mielipidepostauksia! :)
    amiinvited.blogspot.com

    VastaaPoista
  8. http://www.weareallperfectblog.blogspot.fi

    Mun lifestyle blogi, jossa kirjoittaa kasi-luokkalainen, kiireinen urheilija nuori joka kirjoittaa huolista, murheista ja muusta mukavasta :) Kuvia myös tulee runsaasti postausten ohella.

    Yks kysymys vielä tähän loppuun: miten sait tohon tekstin alaosaan ton "toiminnot" jutun siis mihin voi laitta et luettu jne.?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heip! Se onnistuu, kun menee vasemmalta valikosta kohtaan "ulkoasu" ja sen avauduttua "blogitekstit"-kohdasta "muokkaa" ja "viestisivun asetukset" -listan alta löytyy "toiminnot", joita pääsee siitä muokkaamaan. :)

      Poista
  9. http://suomenhevostamma.blogspot.fi/?m=1

    Blogi kertoo -07 vuonna syntyneestä suokkitammasta ja sen kujeista ;) Blogia pitää -00 syntynyt tyttö Etelä-Pohjanmaalta. Blogissa pääset näkemään niin hyvistä kuin huonoista ajoista ja kuinka kehitymme missäkin asiassa. Tervetuloa tutustumaan ja liittymään lukijaksi! :)

    P.s. Sulla on tosi kiva blogi ;)

    VastaaPoista
  10. http://sweetsweetplanet.blogspot.fi/

    16-vuotiaan lukiotytön blogi, josta löytyy milloin mitäkin. Blogista löytyy paljon videoita, mielipidepostauksia, reseptejä, päivän asuja sekä paljon muuta!

    VastaaPoista
  11. http://lifeascinderella.blogspot.fi/

    19-vuotias, lukiossa opiskeleva nuori naisen alku, jonka intohimoina ovat musiikki, videot, kauneus, hauskanpito sekä matkustelu!

    VastaaPoista
  12. 14 vuotiaan lifestyleblogi, jonka harmaata elämää värittää sisäoppilaitos elämä!
    http://everywherewe-go.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  13. http://siljajaprinssi.blogspot.fi/

    Kertoo minun ja paperittoman risteytysponini elämästä. Kisaamme sekä esteissä, että koulussa. Molemmat kuitenkin nautitaan enemmän esteistä ja ollaan melkoisen vauhdikas pari!

    VastaaPoista
  14. http://laukkalahestymisella.blogspot.fi/

    Blogi kertoo 14-vuotiaan tytön elämästä ratsastuskoulun tunneilla. Blogissa on reilusti erikoispostauksia ja nyt menossa itse asiassa valokuvausviikko, jossa joka päivä uusi kuvausaiheinen oman osaamisen mukaan toteutettu postaus :)

    VastaaPoista
  15. http://sometimesbeyourownhero.blogspot.fi/

    17-vuotiaan lukiolaisen blogi kera erikoispostausten, eläinten, hassuttelun ja isojen kuvien. (:

    VastaaPoista