tiistai 21. lokakuuta 2014

Elävien kirjoissa taas!


Koulunkäynti häiritsee hyvää harrastusta (ja railakasta bilettämistä). Pari viikkoa joutui keskittymään ihan täysillä opiskeluun, joten talleilut ovat olleet todella vähäisiä. Mutta nyt on tiedossa muutama päivä vapaata! Eilen illalla herkuttelin itsekseni taivaallisella juustolla ja hyvällä punaisella - pitäähän sitä kovasta työstä saada joku palkinto. ;) Onneksi olen saanut liikutusapua Akulle, joten suomenjunttura ei ole päässyt tänä aikana ylimääräisille vapaille.


Eilen kuitenkin oli vikatkin tentit, joten hommat jatkuu taas! 

Mitään sen kummempaa kerrottavaa ei ole. Viime viikolla pääsi vielä sänkkärille, mutta nyt yöpakkaset ovat alkaneet jo kovettaa pohjaa. Aku oli kisojen jälkeisellä viikolla todella huono, mitä tapahtuu todella harvoin. Kisoissa vaivannut takaosan ponnettomuus jatkui ja ehkä jopa paheni. Viime viikolla sänkkärillä puksu oli kuitenkin taas oma itsensä, ja tänään ratsastaessa vain vasen laukka tuotti hieman päänvaivaa. Olisiko ollut juminen jostain? Liukastunut tarhassa? Mene ja tiedä. Ainakin tämän päiväisen perusteella voi taas nukkua yönsä rauhassa. Hevoset...










6 kommenttia:

  1. Ounou, video on yksityinen :D

    Aku näyttää hienolta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi pyhä sylvi, miten mä aina mokaan näiden videoiden kanssa. :D Hah, nyt pitäisi näkyä!
      Ja Aksu kiittää. :)

      Poista
    2. Wou, tosi hyvän näköistä menoa videolla!!

      Poista
  2. Wau miten kiva sänkkäri ja ratsukko :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, täältä kiitetään. Toi sänkkäri on kyllä ihan huippu! Ja mielettömän tasainen pohjakin, uskaltaa ratsastaa ihan normaalisti. :)

      Poista