lauantai 20. huhtikuuta 2013

Ihana ihana aurinko!

Olen kyllä niin totaalisesti aurinkoenergialla käyvä ihminen! Aivan mieletön fiilis taas harmaan, sateisen ja tuhruisen viikon jälkeen herätä auringonpaisteeseen ja lähteä mahtavassa seurassa tallille. 

Kaverini tuli tänään mukaani ratsastamaan Pikoa. Poitsu on selkeästi varsinainen testaaja, mutta vaikka pari oli ensimmäistä kertaa puuhastelemassa yhdessä, yhteistyö alkoi pelaamaan ratsastuksen aikana vallan mainiosti! 

Ehdin tuossa pari viikkoa sitten täyttää (taas...) vuosia, ja lahjaksi ostin itselleni (tai noh, vanhemmat kyllä sponssaavat rahasumman takaisin <3) vuosien haikailuiden jälkeen vihdoin ja viimein videokameran! Olen aivan onnesta soikeana ja taas varsinainen materialisti-minäni on tyytyväinen, hah! Ei vaan, kyllä tulee kyseinen kapistus ihan tarpeeseen. Järjestelmäkamerallani saa myös videokuvaa, mutta ilman sopivaa putkea siitä ei oikein tule mitään. Nyt saan vihdoin ratojakin kuvattua, joten parempi alkaa sujumaan tuo ratsastelu siellä kisoissakin! Ja ylipäätään mielestäni on äärimmäisen hyödyllistä nähdä, mitä siellä satulassa tulee puuhailtua. Kaikki valmentajan neuvot ja ohjeet oikein konkretisoituu, kun näkee itsekin korjaustarpeet ulkopuolisen silmin. Kyseessä on siis Canonin Legria HF R406, joka on näin lyhyen tutustumisen jälkeen osoittautunut varsin näppäräksi tapaukseksi. 

Ratsastin tänään kangilla. En ole kuin muutamia kertoja niillä ratsastanut, joten näin "kanki-amatöörinä" tuntuu paremmalta, jos joku ulkopuolinen on näkemässä ja kertomassa, pitääkö kankiohjaa lyhentää tai pidentää. Kyllä sen tietenkin myös tuntee, mutta parempi niin. 

Kisoihin menemme taas toukokuun puolella. Itselläni on lukemisten kanssa aikas paljon tekemistä, joten tämä koko herpes-hehkutus on sattunut ihan sopivaan saumaan. Ehtii koko hysteria vähän laantua, ja ihmiset huomata, ettei se maailmanloppu tullutkaan. ;)

Alla videolta napattuja kuvia tältä päivältä. Saan ehkä ensi viikolla videotkin siirrettyä, jos sieltä löytyisi joku julkaisukelpoinenkin pätkä. Olen vain aika tarkka minkälaista videomateriaalia laitan nettiin, sillä maailmasta tuntuu löytyvän aina joitain tai joku (tai jokin tietty ihmistyyppi...), joka keksii mistä tahansa asiasta älyttömän pahanpuhumisen kohteen. Nautiskelen siis mielummin jopa niistä onnistuneistä pätkistä yksin, kuin laitan julkisesti esille. Noniin, siinäpä viikon avautuminen hoidettu! :)

Nauttikaa auringosta!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti