torstai 27. joulukuuta 2012

Terveisiä Espanjasta!

Hola amigos!

Tällä hetkellä vietän kahden viikon lomaa heposteluista, sillä nautin auringonpaisteesta ja lämmöstä Calahondassa Aurinkorannikolla. Aurinkorannikkohan sijaitsee Andalusiassa, ja täällä näkee paljon hevosia - etenkin PRE:itä. Joku päivä olisi hauskaa mennä käymään jollain tallilla. Jos teillä on kokemusta Malagan/Fuengirolan/Marbellan alueen hevostalleista, niin kertokaa ihmeessä vinkkejä. :)

Päätin tehdä jonkunlaisen päivityksen täältäkin, ettei blogini ihan kuolla kupsahtaisi. Ja koska olen viime aikoina tehnyt muutamia löytöjä ja ollut hyvin materiaonnellinen, ajattelin kertoa hieman ratsastusvarusteistani.  Mutta valitettavasti olen yli 4200 km päässä tavaroistani, joten en voi ottaa kuvia itse.

Alkutalvesta tein ihan mahtavan diilin vähänkäytetyistä Soubirac Arenan nahkasaappaista. Uutena ko. saappaathan maksavat suunnilleen 350 €. Kymmenisen kertaa käytetyt, ihan uuden veroiset saappaat ja hinta oli 150 €. Saappaat olivat vielä juuri oikean levyiset, eli tarpeeksi kapeat. Koska olen tällainen tikku, niin kaikista kaupoista en välttämättä olisi löytänytkään tarpeeksi kapeita saappaita. Tykkään niistä ihan mielettömästi, jalka asettuu todella hyvin ja saappaat jopa vähentävät varpaideni sojottamista ulospäin.

(Viereinen kuva kopioitu soubirac.fr -sivustolta, alla oleva horserider.fi)

Kisatakkina mulla toimii musta Pikeurin Skarlett ja kisahousut on kanssa samaa merkkiä. En ole ollenkaan mikään merkkiaddikti, normaalisti ratsastan ihan perus Horzen tms. pöksyissä, mutta kisoissa haluan kyllä näyttää hyvältä ja käyttää laadukkaita vaatteita. Päätin tuossa joku aika sitten, etten enää osta huonolaatuista tavaraa - mieluummin satsaan kerralla hyviin ja kestäviin kamoihin, kuin olen jatkuvasti ostamassa uusia kulahtaneiden tai rikkoutuneiden tilalle.

Toinen ostos, jonka tein tässä muutamia viikkoja sitten, oli uusi talvi(talli)takki. Päätin, että tänä talvena en kyllä palele! Intersportista löytyi Altituden parkamallinen takki, ja taas sopivaan hintaan! Lapussa taisi lukea 350€, mutta kaikennäköisten alesetelien yms. jälkeen lähtöhinnasta tippui 155€ pois. Takki on todella hyvä tallilla, se on ihan mielettömän lämmin ja taskuja on miljoonia.

Joululahjaksi sain Leevin ihmisiltä aivan ihanat blingbling -kannusremmit ja uudet kannukset! Kisoissa voi sitten loistaa. ;)

Muista tallivarusteista löytyy muun muassa maailman parhaat ratsastuskengät, merkkinä Mountainhorse. Olen ostanut ne joskus 2008-2009, ja ne palvelevat edelleen uskollisesti. En usko, että niitä enää edes valmistetaan, joten maailmanloppu tulee varmaankin sinä päivänä, jona ne hajoavat!
Niin ja turvaliivi on Tipperaryn Eventer, jonka ostin viime vuonna Horse Showsta. Suosittelen kyllä kaikille, se on ihanan kevyt ja hyvä päällä.

Akun liikutuksia hoitaa mun puolestani tallikaverini, jonka blogista voitte lukea kuulumisia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti