sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Sänkkäriä ja muuta mukavaa

Taas on viikko vierähtänyt (vähän liiankin nopeaan) heppaillessa. Typerä flunssa vaan jaksoi piinata, mutta nyt on nenäliinojen päivittäinen kulutus vähentynyt ainakin 90%, eli siitäkin selvittiin!

Perjantaina olin Pikolla valmennuksessa, ja illalla touhuttiin taas suokkivauvan kanssa.
Piko on saanut aivan uudenlaista virtaa ratsastaessa. Se liikkuu omalla moottorilla ja suunta on kokoajan eteen! Alussa oli vähän vaikeuksia, koska Pikolla ei ollut niin selvää omaa eteenpäinpyrkimystä, mutta nyt se on vihdoin löytynyt. Tänäänkin mentiin semmoista haipakkaa pitkin kenttää että! Laukkakin nousee upeasti ja kokoajan pienemmillä ja herkemmillä avuilla.
Valitettavasti Pikosta ja Akusta ei hirveästi ole kuvia, sillä harvoin saan raahattua ketään kuvaamaan kyseiselle tallille. Ensi viikolla kuitenkin pitäisi jotain todistusaineistoa olla luvassa!

Komea poika!

Ja Heppu on aina yhtä mainio! Puskiin ryntäily ja jungertaminenkin (suomennos: venkuilu, vääntelehtiminen, yleinen heiluminen tien reunasta reunaan) on vähentynyt huimasti. Hepun kotitallilla ei ole kenttää, joten pihassa ja pihatiellä olemme tähänkin asti puuhailleet. Nyt syksyn tullen tietenkin tulee kunnon sänkkärit ja oma kenttä on myös rakentumassa pihaan - niitä odotellessa!

Selkäännousu! Heppu lähes poikkeuksetta malttaa aina seistä paikallaan, ja
odottaa, että kuski kiipeää puikkoihin. :)

Käynnissä Heppu hakeutuu jo tosi hyvin kuolaimelle ja koko ajan pidempiä
 pätkiä. Aina välillä heitellään päätä ja vastustellaan, mutta eipä 3-vuotiaalta
voi olettaakaan vielä huimia suorituksia!

Keskittyneet


Tällä kertaa ravailtiin ihan suoraan, eikä tehty Hepun mielestä niin
hauskoja pyrähdyksiä metsikköön. :D

Joka ratsastuskerran rutiini: kengänkärkien nuuhkiminen. :)


Satulaa pois!

Pitäähän sitä vähän pusutella ;)

Hepun mielestä pihlajan syöminen oli
mielekkäämpää puuhaa kuin sen edessä
poseeraaminen. :D

Hieno poika!

Leevin kanssa olimme tänään pellolla. Sateiden takia pohja oli todella pehmeä ja upottava, joten hirveän pitkää rutistusta ei voinut tehdä, eikä poni liikkunut erityisen hyvin jalkojen upotessa pehmeään peltoon. Kuitenkin otettiin muutama videopätkä, joista pieni kooste alapuolella. Sunnuntaina olisi vuorossa aluekoulukisat Järvenpäässä, eli loppuviikko menee sitä varten treenaillessa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti