keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Seuraa meitä Instagramissa!

Joku on ehkä jo huomannutkin, että oikealle on ilmestynyt Instagramin banneri. Viime kesänä minäkin päätin vihdoin nousta ulos tynnyristä somen ihmeelliseen maailmaan  ja liityin Instagramiin. Ei muuten yhtään hullumpi villitys! Mikäs sen parempaa ajankulua, kuin näppäillä esimerkiksi #dressage ja katsella kauniita kuvia upeista hevosista! Tässä pikku hiljaa mun profiili on suuntautunut lähinnä heppakuviin - eli Aku-kuviin - joten mikäli kiinnostaa, niin ryhtykääpä ihmeessä seuraajiksi. Kuvia löytyy nimimerkin irumaria takaa. :)

Viime sunnuntaina kaverini Maria kävi kuvaamassa Aksun ja mun treenailua ja wau! Jopa omaan erittäin itsekriittiseen silmääni me näytettiin paikka paikoin jopa ihan kouluratsukolta! Palaan viikonlopun valmennuksen jälkeen yksityiskohtaisempiin kuulumisiin kuvien kera.

Mitään sen kummempaa ei ole tähän hätään ehtinyt tapahtua. Aku tosin sai ihan mahdottoman hienon uuden Horsewaren Rambo toppaloimen omistajaltaan. Kyseinen merkki ja malli on kuin luotu raamikkaalle suomenhevoselle: loimi istuu kuin nakutettu ja pysyy jämptisti paikallaan koko päivän. Suosittelen!

Loppuun vielä yksi kuva viime sunnuntain kuvailuista. Edelliseen kesään verrattuna ollaan kyllä aikasmoisesti menty eteenpäin. :D


3 kommenttia:

 1. Wau mikä liitokavio! Mä kyllä niin fanitan Akua, hän on niin ryhdikäs ja hieno - perinteinen suomenhevonen parhaimmillaan!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja hei, mikä penkki teillä on?

   Poista
  2. Hih, kiitokset kehuista. :) prestigen (jollen ihan väärin muista) D1 toimii meillä penkkinä.

   Poista