keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Lätäkön toisella puolella

Mietin muutaman kerran, pitäisikö kirjoittaa jokin "Hei, olen tauolla." teksti tai piilottaa blogi kokonaan. Lopulta totesin, että annapahan olla. Kyllä lukijat varmasti huomaavat, että tauolla ollaan.



Mitä lopulta kävi? Sidu jouduttiin yllättäen lopettamaan loppusyksystä, joten motivaatio hieman romahti. Talvella keskityin pitkästä aikaa kouluun ja keväällä sain valmiiksi kandidaatin tutkielmani. Kesällä nautin reissuista, tein töitä ja kävin mielenvirkistykseksi ratsastelemassa muiden hevosilla viikottain. Loppukesästä muutaman päivän varoituksella starttasin kauden ensimmäiset sekä viimeiset kisat vanhalla tuttavuudella Leevillä. Lopputuloksena oli sijoitus, ja kaipuu kisakentille vain voimistui. Ehkä vielä jonain päivänä...

Tällä hetkellä kirjoitan tätä tekstiä Victoriassa, Kanadassa. Pääsin opiskelijavaihtoon Victorian yliopistoon, joten seuraavat neljä kuukautta kuluu täällä villapaitojen, vaahterasiirapin ja NHL:n luvatussa maassa! Paikka on käsittämättömän kaunis ja kanadalaiset ovat mielettömän ystävällisiä. 

En usko, että Maanantaina Saksaan tulee heräilemään hetkeen määrittelemättömän pituiselta tauoltaan, mutta mikäli sinua kiinnostaa Kanada, vaihto-opiskelu tai mun hölmö jutut, olet erittäin tervetullut seuraamaan sattumuksiani Kanadassa. Aloitin blogin muutama päivä sitten, sillä iltaisin ja aamuisin (Suomen ja Kanadan välinen aikaero on 10 h, joten kommunikointi Suomeen tapahtuu joko aamuisin tai myöhään iltaisin) puheripulista ei meinannut tulla loppua. Päätin alkaa lievittää höpöttämisen tarvettani blogipostauksilla ennen kuin jengillä menisi lopullisesti hermo. ;)

Vaihtoblogiini pääset täältä.

Ihanaa, viehättävää ja lämmintä syksyä kaikille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti