perjantai 19. syyskuuta 2014

Syystanssit

Mun on varmaan pakko myöntää itelleni asia, jonka olen niin kovin varmuudella vakuutellut olevan toisin: mä taidan sittenkin tykätä syksystä. Kuluva syyskuu on esitellyt alkusyksyä kauniisti ja näyttänyt sen parhaimmat puolet - ihanan pehmeän syysauringon, lämpimät iltapäivät, kuulaat aamut ja alkuruskan valtavan väripaletin. Sateet ovat olleet vähäisiä, joten yleensä syksyn vakkaritallivaruste, eli kumpparit, ovat voineet huoletta lojua käyttämättöminä eteisessä. Tämän hetken kun vain saisi pidettyä...

Tänään tallille mukaan lähti ensi kertaa kämppikseni. Haettiin Aksu tarhasta, nopea harjaus (ja kiroilu pölyn määrästä), asiaan kuuluvat vermeet niskaan ja kameran kanssa viereiselle pellolle. Laura otti meistä upeita kuvia ja uskalsi kivuta lopulta itsekin Akun selkään! Ensikohtaaminen sujui heillä oikein mallikkaasti (Aku taitaa olla vähän vieraskorea ;) ). 

Toivon jotain ihmepikaparantumista tästä flunssasta yön aikana, jotta huomenna päästäisiin oikeasti hommiin herra A:n kanssa. Tänään vain vähän puuhasteltiin ja poseerattiin.

Kaikki alla olevat kuva© Laura A.









Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti