keskiviikko 28. elokuuta 2013

Aamulenkki

Mikä onkaan rentouttavampaa, kun herätä aikaisin, ajella kahdeksan jälkeen tallille, hakea hyväntuulinen hevonen tarhasta, harjailla sitä rauhaksiin ja painella maastoon lämpenevässä aamussa? 
Käytiin siis Akun kanssa aamutuimaan maastolenkillä ennen herran akupunktiokäsittelyä. Täytyy kyllä sanoa, että onpahan ollut huikea kesä! Upeat kelit alkoivat silloin joskus toukokuussa, ja jos hyvin käy, jatkuvat vielä pitkälle syyskuun puolelle. 
Huomenna on edessä kevyehkö läpiratsastelu pellolla valmistuen perjantain Ypäjän reissuun. Ja miksi pellolla? Koska mitä todennäköisemmin heti huomenna alkavat kaivinkoneet myllätä kentällä - meille rakennetaan maneesi! Aivan luksusta. 
Perjantaina starttaamme Suomenratsujen Kuninkaallisissa. En ole aikaisemmin päässyt osallistumaan Ypäjällä järjestettäviin kisoihin, joten ihan mielenkiintoista päästä näkemään sitä touhua. Kelit pitäisi ainakin olla kohdillaan, ei sateita eikä liian kuumaa. Maanantain valmennuksen jäljiltä fiilikset ovat aivan katossa, mutta saapahan nähdä. Ainakin melko kovassa seurassa kisaamme, joten tavoitteena olisi hakea hyvä sekä energinen rata, ja pyrkiä saamaan prosentit sinne kuudenkymmenen tuntumaan. Ohjelmasta helppo a:2 pidän paljon, ja se sopii hyvin myös Akulle. 

Viikonloppuna olimme Lahdessa aluekisoissa. Rata oli mielestäni ihan hyvä, virheetön ja siisti, mutta eipä se oikein papereissa näkynyt. Tai näkyi, mutta vain toisen tuomarin osalta. ;) Toinen tuomari olisi suonut meille ruusukkeen ja sijan 6/36, mutta toinen tuomari ei sitten tykännyt ollenkaan. Esimerkiksi sisääntulo on yleensä ollut meillä hyvä, ja mielestäni niin se oli lauantainakin. Toinen tuomari antoi 6,5 mutta toinen 5,5 kommentilla "epätasainen tahti". Yritin videolta löytää epätasaisuutta, mutta omaan silmään ei oikein osunut. Tämä toinen tuomari antoi ohjelman alkupäästä mielestäni perusteettoman huonoja pisteitä, mutta yhtäkkiä keskivaiheilla ääni muuttui kellossa, ja lopusta irtosi jokunen seiskakin. Mikä lie yhtäkkinen mielenmuutos. ;) 
Mutta hyvä fiilis jäi siitä, että Aku oli koko reissun oikein hyväntuulinen ja rento! Yhteensä prosentteja kertyi 60,8%.

Akun kanssa sienestämässä. Saatiin kassillinen kanttarelleja! Aku kyllä
nautti enemmän puskista, ja jätti suosiolla sienten keräilyt mulle.
Seisoi vain tyytyväisenä vieressä aterioimassa.


Hirvi? :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti